METALLI- JA JULKISIVURAKENTAJA

Raision Metalli Oy on vuonna 1978 toimintansa aloittanut metalli- ja julkisivurakentaja, joka valmistaa laadukkaita metallirakenteisia ovia, ikkunoita, lasiseiniä ja lasikatteita

sekä rautarakenteita. Yrityksen toimialana on nykyisin

erilaisten metallirakenteiden suunnittelu, valmistus ja asennus.

YKSI SUOMEN KOLMESTA SUURIMMASTA JULKISIVURAKENTAJASTA

Raision Metalli Oy on ollut 1990-luvulta lähtien yksi Suomen kolmesta suurimmasta julkisivurakentajasta. Sen toimialueena on Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa. Asiakkaita ovat pääasiassa rakennusliikkeet, julkisyhteisöt, taloyhtiöt ja pientalorakentajat.

TERÄSRAKENTEIDEN VALMISTAJA

Raision Metalli Oy valmistaa pääasiassa pulveripolttomaalatusta tai anodisoidusta alumiinista sekä pintakäsitellystä teräksestä rakenteita; liike-, toimisto-, julkis-, kerrostalo- ja teollisuusrakennuksiin sekä pientaloihin.

YLI 35 VUODEN VANKKA OSAAMINEN JA AMMATTITAITO

Raision Metalli Oy:n toiminta perustuu yli 35 vuoden vankkaan osaamiseen ja ammattitaitoon sekä luotettavaan yhteistyöhön materiaalitoimittajien kanssa.

Raision Metalli Oy, Tuotekatu 5 21200 Raisio, puh. 02-4366100, fax. 02-4366120, www.raisionmetalli.fi

 

© 2014 RAISION METALLI OY

Kotisivujen suunnitelu ja hakukoneoptimointi: Mainostoimisto Expy Oy                                 Grafiinen suunnittelu ja grafiikan toteutus: Mainostoimisto Grand Art Oy